Powitanie gości lampką szampana
Zupa: Rosół z makaronem
Drugie danie: Schab ze śliwką i morela, roladka drobiowa z pieczarkami i migdałami, kulka drobiowa, warkocz wieprzowo-drobiowy, dramstik pieczony do dekoracji
Dodatki: Ziemniaki, surówki: biała kapusta, buraczki, marchewka
Deser: Szarlotka z gałką loda i bitą śmietaną
Napoje: Kawa, herbata bez ograniczeń
Napoje zimne – standard bez ograniczeń
Danie gorące I: Roladka drobiowa, ryż, czerwona
Danie gorące II: Barszcz czerwony, eklerek z mięsem i pierogi z gyrosem
Danie gorące III: Karkówka rolada z musem drobiowym z sosem paprykowym z kluską śląską i kapusta pekińską
Danie gorące IV: Gulaszowa
Ciasto na stołach, owoce, pieczywo
Wędliny, sałatka jarzynowa, sałatka brokułowa z kurczakiem
Galaretka wieprzowa, śledzie mix