Zobacz nasze propozycje

Katering

Planujesz przyjęcie?
Masz dość siedzenia w kuchni, brak Ci czasu na przygotowanie ciekawych i smacznych potraw?

Zadzwoń do nas!

Zapewniamy organizację i obsługę kateringową na wszelkiego rodzaju przyjęciach okolicznościowych od wesel, imprez w plenerze, przerw kawowych po przyjęcia urodzinowe i imieninowe.

Katering możemy zorganizować we wskazanym przez Ciebie miejscu. Urządzimy dla Ciebie przyjęcie które będzie fascynującym i niespotykanym spektaklem kulinarnym oraz ucztą dla najbardziej wymagającego podniebienia.

Zapewniamy gorące dania, napoje zimne i gorące, sałatki, ciasta, torty wg osobistych upodobań. Organizujemy pełną obsługę kelnerską w zakresie zastawiania i podania do stołu.

Wesela, rocznice, chrzciny

Z nami będzie wszystko dobrze zorganizowane

Szwedzkie stoły, bufety, zastawa dla wielu gości.
Mamy to wszystko.
Mamy też doświadczenie i przede wszystkim świetną kuchnię!

Przykładowe menu weselne

Przykładowe menu na chrzciny

Powitanie gości lampką szampana

Zupa: Rosół z makaronem

Drugie danie: Schab ze śliwką i morela, roladka drobiowa z pieczarkami i migdałami, kulka drobiowa, warkocz wieprzowo-drobiowy, dramstik pieczony do dekoracji
Dodatki: Ziemniaki, surówki: biała kapusta, buraczki, marchewka

Deser: Szarlotka z gałką loda i bitą śmietaną

Napoje: Kawa, herbata bez ograniczeń
Napoje zimne – standard bez ograniczeń

Danie gorące I: Roladka drobiowa, ryż, czerwona
Danie gorące II: Barszcz czerwony, eklerek z mięsem i pierogi z gyrosem
Danie gorące III: Karkówka rolada z musem drobiowym z sosem paprykowym z kluską śląską i kapusta pekińską
Danie gorące IV: Gulaszowa

Ciasto na stołach, owoce, pieczywo

Wędliny, sałatka jarzynowa, sałatka brokułowa z kurczakiem

Galaretka wieprzowa, śledzie mix

Zupa: Borowikowa z grzankami i smażonym borowikiem

Drugie danie: Schab ze śliwką i morelą, rolada drobiowa ze szpinakiem i pomidorami, polędwiczka kotlecik, warkocz wieprzowo-drobiowy, dramstik panierowany
Dodatki: Ziemniaki, surówki: zasmażana kapusta, surówka wiosenna, marchewka

Deser: Beza z owocami, śmietaną i serkiem mascarpone

Napoje: Kawa, herbata bez ograniczeń
Napoje zimne – standard bez ograniczeń

Na stołach: owoce, ciasto i pieczywo

Dania gorące: Medaliony wieprzowe z sosem z pieczarek konserwowanych na śmietanie, opiekane ziemniaki, sałatka pekińska z sosem winegret

Wędliny: Galaretka wieprzowa, roladka szpinakowa z łososiem

Sałatki: Jarzynowa, mix sałat z gorgonzolą, gruszką i granatem w sosie musztardowo-miodowym

Przykładowe menu na imprezę firmową

Przykładowe menu okolicznościowe

Zupa: Cebulowa z grzankami

Drugie danie: Polędwiczka wieprzowa z sosem grzybowym
Dodatki: Ziemniaki z koperkiem, marchewka z ananasem, surówka z kapusty pekińsiej

Deser: Kreme Brulee z konfiturą wiśniową

Napoje: Kawa i herbata, kompot

Zimne zakąski: Rolada szpinakowa z łososia, sałatka brokułowa z kurczakiem, makaron faszerowany sałatką z tuńczyka
Pieczywo

Zupa: Rosół z lanym ciastem i warzywami na żeberkach

Drugie danie: rolada z karkówki, żeberka pieczone, ryba w cieście piwnym
Dodatki: Ziemniaki z koperkiem
Biała kapusta, buraczki, kapusta pekińska

Deser: kremówka lub szarlotka

Napoje: Kawa, herbata, sok Tymbark

Zimne zakąski: wędlina, sałatka jarzynowa, sałatka pieczarkowo-porowa, galaretka wieprzowa
Pieczywo