Zobacz nasze propozycje
Katering
Planujesz przyjęcie?
Masz dość siedzenia w kuchni, brak Ci czasu na przygotowanie ciekawych i smacznych potraw?
Zadzwoń do nas!
Zapewniamy organizację i obsługę kateringową na wszelkiego rodzaju przyjęciach okolicznościowych od wesel, imprez w plenerze, przerw kawowych po przyjęcia urodzinowe i imieninowe.
Katering możemy zorganizować we wskazanym przez Ciebie miejscu. Urządzimy dla Ciebie przyjęcie które będzie fascynującym i niespotykanym spektaklem kulinarnym oraz ucztą dla najbardziej wymagającego podniebienia.
Zapewniamy gorące dania, napoje zimne i gorące, sałatki, ciasta, torty wg osobistych upodobań. Organizujemy pełną obsługę kelnerską w zakresie zastawiania i podania do stołu.
Wesela, rocznice, chrzciny
Z nami będzie wszystko dobrze zorganizowane
Szwedzkie stoły, bufety, zastawa dla wielu gości.
Mamy to wszystko.
Mamy też doświadczenie i przede wszystkim świetną kuchnię!
Przykładowe menu weselne
Przykładowe menu na chrzciny
Powitanie gości lampką szampana
Zupa: Rosół z makaronem
Drugie danie: Schab ze śliwką i morela, roladka drobiowa z pieczarkami i migdałami, kulka drobiowa, warkocz wieprzowo-drobiowy, dramstik pieczony do dekoracji
Dodatki: Ziemniaki, surówki: biała kapusta, buraczki, marchewka
Deser: Szarlotka z gałką loda i bitą śmietaną
Napoje: Kawa, herbata bez ograniczeń
Napoje zimne – standard bez ograniczeń
Danie gorące I: Roladka drobiowa, ryż, czerwona
Danie gorące II: Barszcz czerwony, eklerek z mięsem i pierogi z gyrosem
Danie gorące III: Karkówka rolada z musem drobiowym z sosem paprykowym z kluską śląską i kapusta pekińską
Danie gorące IV: Gulaszowa
Ciasto na stołach, owoce, pieczywo
Wędliny, sałatka jarzynowa, sałatka brokułowa z kurczakiem
Galaretka wieprzowa, śledzie mix
Zupa: Borowikowa z grzankami i smażonym borowikiem
Drugie danie: Schab ze śliwką i morelą, rolada drobiowa ze szpinakiem i pomidorami, polędwiczka kotlecik, warkocz wieprzowo-drobiowy, dramstik panierowany
Dodatki: Ziemniaki, surówki: zasmażana kapusta, surówka wiosenna, marchewka
Deser: Beza z owocami, śmietaną i serkiem mascarpone
Napoje: Kawa, herbata bez ograniczeń
Napoje zimne – standard bez ograniczeń
Na stołach: owoce, ciasto i pieczywo
Dania gorące: Medaliony wieprzowe z sosem z pieczarek konserwowanych na śmietanie, opiekane ziemniaki, sałatka pekińska z sosem winegret
Wędliny: Galaretka wieprzowa, roladka szpinakowa z łososiem
Sałatki: Jarzynowa, mix sałat z gorgonzolą, gruszką i granatem w sosie musztardowo-miodowym
Przykładowe menu na imprezę firmową
Przykładowe menu okolicznościowe
Zupa: Cebulowa z grzankami
Drugie danie: Polędwiczka wieprzowa z sosem grzybowym
Dodatki: Ziemniaki z koperkiem, marchewka z ananasem, surówka z kapusty pekińsiej
Deser: Kreme Brulee z konfiturą wiśniową
Napoje: Kawa i herbata, kompot
Zimne zakąski: Rolada szpinakowa z łososia, sałatka brokułowa z kurczakiem, makaron faszerowany sałatką z tuńczyka
Pieczywo
Zupa: Rosół z lanym ciastem i warzywami na żeberkach
Drugie danie: rolada z karkówki, żeberka pieczone, ryba w cieście piwnym
Dodatki: Ziemniaki z koperkiem
Biała kapusta, buraczki, kapusta pekińska
Deser: kremówka lub szarlotka
Napoje: Kawa, herbata, sok Tymbark
Zimne zakąski: wędlina, sałatka jarzynowa, sałatka pieczarkowo-porowa, galaretka wieprzowa
Pieczywo